Нашите календари

Едно от най-добрите решения за ежегодните рекламни материали са именно качествените фирмени календари. При нас може да намерите 3 типа решения за календари в различни форми и размери, като всяко едно от тях се изработва чрез високотехнологични методи и качествен дигитален или офсетов печат. В зависимост от вашите рекламни нужди, може да изберете между работни календари с рекламна глава по ваш избор, многолистови календари с рекламна глава на всеки лист и настолни календари. Многолистовите календари предоставят повече възможности за разнообразяването на желаното послание, а настолните, освен че са красиви и представят компанията ви, са и практични, тъй като могат да изпълняват ролята и на планер.

Работни календари

raboten-calendar

Най-разпространените фирмени календари в България. Оборудвани с рекламна глава, едно, две или три тела и прозорче за отбелязване на текущата дата, те са красиви, практични и пасващи както на модерния офис, така и на дома.

Многолистови календари

mn-list-cal

Красиви календари с качествени професионални снимки на различна тематика. Предлагат по-голяма възможност за визуализация, поради отделните страници и представляват перфектен подарък за вашите партньори, служители, клиенти и близки.

Нaстолни календари

nastolni-kalendari

Чудесен вариант за работен календар, поради малкия размер и практичността. Перфектен за използване на работното бюро, като комбинира красив външен вид, възможност за водене на бележки и функционалността на планер.