Предно светещи

Задно светещи

Предно и задно светещи

Отворени обемни

Обемни букви

Обемните букви са широко разпространен метод за реклама, поради лесната им забележимост и възможността да бъдат монтирани на множество различни места. Те често имат информационна, освен рекламна функция, като сигнализират местоположението на офиси, сгради и тн. Ние предлагаме различни видове обемни букви, всичките от които са светещи, за да могат да бъдат забележими и в тъмна обстановка. Защитени от външната среда, те не позволяват на вода, насекоми и птици да проникнат във вътрешността им. За всички видове обемни букви, може да ви предложим всякакви шрифтове и LED осветление или неонови тръби.

  • Предно светещите обемни букви са най-често използвани. Те излъчват светлина само от предната част на тялото си, както подсказва и името. Имат предимството, че могат да бъдат монтирани директно върху фасади, монтажни конструкции или кутии.
  • Задно (контражурно) светещите обемни букви предоставят отличителна и запомняща се визия. Най-често се произвеждат с алуминиеви или иноксови лица и борд, като са възможни и комбинации между различни материали. Монтират се на разстояние от стената, като по този начин формират светещ ореол зад тях.
  • Предно и задно светещите обемни букви комбинират предишните два типа, като по този начин привличат вниманието и създават поразително присъствие. Възможна е и изработката на обемни букви, които светят от всички страни.
  • Отворените обемни букви са отличен избор за нощно присъствие, подходящо за ресторанти, нощни клубове и барове. Неонът е най-често използвания източник на светлина, но е възможно да се използват и светодиоди. Лицевата страна на тези букви обикновено е отворена, но може да се постави акрилно или поликарбонатно лице.

За поръчка: (+359) 888 01 44 22