Нашите менюта

Предлагаме печат на менюта за ресторанти, барове, кафенета и други. Добре изработеното меню е от изключителна важност, тъй като има силата да влияе положително върху клиента като повишава интереса им към предлагания асортимент, чрез добро визуално представяне и подредба. С красивото меню може наистина да затрудните готвача си, тъй като клиентите имат склонността да поръчват повече, отколкото могат да консумират. Това разбира се е само плюс за вас! Професионалната изработка на менюто включва не само хубавия дизайн, а и използването на висококачествена 300 гр/м2 хартия, професионално ламиниране не на последно място – добрия печат. Може да намерите всичко това при нас, а ние ще се погрижим да създадем менюто, което с радост ще раздавате на своите клиенти!

Менюта със спирала

spiri-korici

Компактен и качествен вариант за меню. Използваните метални или пластмасови спирали осигуряват здравината, от която се нуждаете при ежедневното използване на менютата, както и добър външен вид за скачването на отделните страници.

Спирала и твърди корици

tvurdi-korici

Притежават всички преимущества на обикновените със спирала, а твърдите корици допринасят за завършения вид на менюто. Изключително удобни за прелистване и с подобрена здравина, това е един вариант за вашето меню, който ще ви служи дълги години.

Менюта с телче

telche

Лесен и достъпен вариант за скрепване на отделните страници на менюто, като се препоръчва за менюта с малко страници. Поради липсата на спирала, той предлага по-нисък профил и по-изчистен вид.

Еднолистови прегънати менюта

ednolistovi-men

Изключително добър вариант за менюта с по-малко съдържание, като сутрешни и обедни менюта, десертни предложения и винени листи. Ниската цена предлага възможността те да бъдат често заменяни, поради необходимостта да се обновят, а високото качество, което предлагаме подсигурява, че те ще запазят вида си колкото дълго е необходимо.

Нестандартни менюта по поръчка

Restaurant-Clipboard-Menu-PSD-Mockup

Ако искате да пренесете представянето на асортимента си на друго ниво, може да се допитате до нас за нестандартно решение за вашето меню. Качествените материали и технологии, които използваме, гарантират реализирането на вашите желания по възможно най-добрия начин.