Печат на фолио

Печат на винил

Вътрешен интериор

Широкоформатен печат

Предлагаме Ви професионален и висококачествен широкоформатен печат върху различни материали, спрямо вашите нужди. Безкомпромисното качество постигаме чрез използването на машини от последно поколение и професионалната предпечатна подготовка. Независимо дали имате желание да декорирате витрини, автомобили или нещо друго, може да намерите правилното решение при нас.

 

Печат на фолио: предназначено за вътрешна и външна реклама, възможност за пълноцветен широкоформатен печат в ширина до 160 см. Използваното фолио е идеален вариант за декориране на витрини, табели и други, поради отличната му защита от метеорологични влияния, но има и много други приложения. Разполагаме с различни видове фолио за печат, като песъкоструйно, перфо и каст, както и различни типове покрития – гланц, мат и прозрачно.

 

Печат на винил: водещ в индустрията метод за печатане на различни рекламни материали за външна реклама, като например рекламни банери, билбордове, мегабордове и други. Висококачественият винил, който използваме, Ви гарантира неговата дълготрайност независимо от атмосферните влияния върху него. Той е устойчив на големи температурни разлики, директно слънце, високи ветрови натоварвания, дъжд и сняг. Разбира се, приложим е и като средство за вътрешна реклама.

 

Вътрешен интериор: Предлагаме широкоформатен печат върху специални материали, пригодени за декориране на вътрешен интериор.

Вижте още

Канаваца – гъвкав материал, изтъкан от нишки, идеален за вътрешна декорация, пана за стени, декори и още. Канавацата често бива използвана в изобразителното изкуство за рисуване на маслени картини. Това Ви предоставя възможност да придадете наистина отличаващ се вид на вашата реклама, който ще привлича вниманието на хората и ще повиши ефективността на вашата реклама. Освен класическата канаваца, предлагаме и полиестерна канаваца, запазваща основния дух, но предлагаща малко по-модерен и изчистен вид.

 

Фотохартия – ако Ви трябва безкомпромисно пресъздаване на визуалните качества на печатаната реклама, може да изберете печатът върху фотохартия. Фотохартията се отличава с ярко и точно цветопредаване и е отличен избор, ако се нуждаете от печат на професионални фотографии. Предлагаме три различни покрития на фотохартията – гланц, мат и сатен.

 

Тапетна хартия – избирането на правилните тапети за вашия дом или офис може да е изключително трудно начинание, през което всеки един от нас преминава рано или късно. Ако желаете да вложите нещо от себе си в дизайна на тапетите, може да се възползвате от предлагания от нас широкоформатен печат върху тапетна хартия. Може да избирате между три вида тапетна хартия – ленена, зърнеста и с гладка повърхност. Устойчиви на вода и с висока трайност на печата, тези тапети могат да ви служат дълги години, стига да не ви се промени вкусът, разбира се!

 

Орнаментика – лесен и достъпен начин за декорирането на врати, стени, прозорци или витрини. Изработваните от нас орнаменти се разпечатват на висококачествено самозалепващо се фолио, лесно за монтаж и много издръжливо на външни влияния. Чрез малки модификации и допълнения във вашия интериор, може да постигнете голяма промяна на цялостния вид и усещане.

За поръчка: (+359) 888 01 44 22