VersaUV LEF-200

Печата на сувенири никога не е бил толкова лесен! С помощта на машината VersaUV LEF-200 може и ще напечатаме всичко, върху различни елементи, както и безпроблемно може да се печата върху триизмерни обекти.

Сувенирна реклама

Сувенирната реклама е почти задължителен елемент във фирменото представяне и изграждането и поддръжката на бранд имиджа. С подаряването на тефтер, химикалка, чаша, ключодържател, USB флаш памет или каквото и да било друго, на вашите клиенти и партньори, на първо място Вие изразявате жест към тях, докато в същото време си правите реклама. Тази реклама не е като останалите видове, а е по-скоро в дългосрочен план. Когато вашите сувенири си използват в ежедневието, вашият бранд постоянно е на показ.

Предлагаме разнообразни видове сувенири за реклама, и всички продукти са подбрани, за да поддържат висок стандарт на качество. Вижте какво може да Ви предложим и преценете какво ще подхожда най-много на вашия стил!

Запалки

lighter

Запалките са нещо, което винаги ни липсва, когато имаме нужда. Именно затова, на никого няма да му е в излишък да получи нова запалка, която да държи под ръка. Възползвайте се от възможността вашето име да е на нея!

Значки

badge

По-непопулярен вид сувенирна реклама, но пък изключително достъпен и лесен за разпространение. Един път закачена на нещо, тя винаги ще представя вашия бранд.

Ключодържатели

keychain

Предлагаме различни атрактивни ключодържатели, притежателите на които ще искат да носят със себе си постоянно. Това превръща ключодържателя в една ефективна подвижна реклама, която никога няма да излезе от мода, докато съществуват ключове.

Рекламни сувенири

Cardboard-Box-PSD-MockUp

Сувенирите нямат идеята да са особено практични, но пък са интересен и заинтригуващ подарък, който прави впечатление.

Химикалки

pens

Несъмнено най-разпространената форма на сувенирна реклама. Химикалките рядко са излишни, често се използват и са един от най- практичните подаръци, които може да направите на вашите партньори и клиенти.

Чаши

cup

Това е един от тези подаръци, който никога не остава неоценен. Чашите се използват в дома и офиса ежедневно и никога не са достатъчни. За разлика от други безмислени сувенири, подарена чаша винаги ще намери приложение. Ако вашият бранд е на нея, той ежедневно ще бъде забелязван.

USB Flash

usb

Oсвен химикалките, това е може би другият най-разпространен сувенирен подарък и това не е случайно. Флаш паметите са малки, лесно преносими и полезни.

Часовиници

clock

Нестандартен, но оригинален и интересен подарък. Красивият рекламен часовник ще подхожда както на офис, така и на дома. Хората, особено докато работят, имат навика често да поглеждат към часовника – няма да се мине и месец, докато всички запомнят вашето име и фирмено лого.

Магнити

Magnets_9795

Сигурно няма хладилник, на който да няма поне един магнит. Красивият магнит не само ще стане неразделна част от интериорната украса на нечий апартамент, а и ще представя гордо вашия бранд постоянно.

Бележници

belejnici

Бележниците са един от най-стилните сувенирни подаръци. Те винаги са от полза и винаги са под ръка, което означава, че и вашият бранд постоянно ще бъде забелязван.

Тениски

tshirt

Фирмените тениски са едни от най-добрите начини да рекламирате в движение. Хубаво изработената тениска с добър дизайн, която представя в добра светлина вашия бранд е перфектното решение за подарък за вашите клиенти, партньори и служители. Ние Ви предлагаме качествен дълготраен пълноцветен печат върху тениски, без обичайните недостатъци като напукване, протриване и избелване.