Нашите печати

Макар технология на хиляди години, печатите все още са неизменна част от бизнеса. Служейки за верифицирането на различни документи, избирайки красив и качествено направен печат, Вие не само се сдобивате с консуматив, а избирате подписът на вашата фирма. Именно затова предлагаме различни видове печати по форма и цвят. Така вие може да изберете точно този печат, който искате да присъства върху всички важни документи свързани с вашия бизнес. Красивият печат винаги прави впечатление и оставя чувство за отношение към детайлите. Всички печати предлагани от нас са от най-високо качество, защото ясно разбираме тяхното значение.

Обикновени печати

obiknoven-pechat

Традиционни печати с дървена или пластмасова дръжка никога няма да излязат от мода. Чудесен вариант, ако желаете по-класическо и семпло решение, без усложнения в технологията. Може да изберете от редица цветове и бои.

Автоматични печати

rubber-stamps

Автоматични многоцветни печати в различни форми и размери. Това е по-модерно и практично решение в сравнение с обикновените печати, но жертвате класическия вид и усещане. Автоматичните печати са може би най-популярния вид печати в България, именно поради леснотата на използване

Джобни печати

Mini-Pocket-stamp

Перфектно решение, ако не се заседявате на едно място и ви трябва лесно преносим печат. Предлаганите от нас джобни печати са изключително компактни и може да забравите, че е с вас, докато не ви се наложи да го използвате. Лесен за използване механизъм и високо качество.